St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 11 mars 2012

Hamburgare och macarons; går det verkligen ihop???

Ja kära vänner, jag ställde en fråga på FB igår om vad för slags macarons jag skulle kunna baka som är lite roligare än de vanliga. Jag fick in ett antal förslag men det var ett som helt klart stack ut från mängden och gav mig lust att testa; HAMBURGERMACARONS!!! 
Originalet till det jag skapat hittar ni HÄR och här nedan har ni kopian! Nog är det roligt att experimentera med macarons alltid!!! Love it!


Hamburgaren är gjord av macarons på vanligt recept med sockerlag. Salladen är gjord av marsipan färgad grön. Osten är också gjord av marsipan och själva biffen är gjord av choklad.....till viss del. Ähum...skulle gjort den lite tjockare men hade för lite choklad hemma (var helt enkelt för lat för att åka och köpa mer), så det fick bli till att fejka och ta lite brun marsipan med chokladsmak....
Kan inte direkt påstå att denna macaron lär var så särskilt god MEN den var i alla fall rolig att göra!!! Ska klura på vad man kan använda för något som blir smarrigt men fortfarande gör att det ser ut som en hamburgare. 

Passar på att säga tack Sophia för ditt förslag!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Hahaha, fasiken vilken kul idé :) Superfina blev de ju!

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt att du gjorde dem, de blev skitsnygga ! :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)