St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 18 mars 2012

Sovmorgon åt skogen och så lite macarons!

Ja kära vänner, vad är det som gör att man inte kan sova när man väl har sovmorgon? VARFÖR vaknar man vid halv sju på morgonen när man skulle kunna sova till minst tio? SUCK!!! Här vaknade hela familjen tidigt och var superpigga....vad sjutton liksom? MEN, vi har fått massor gjort vilket är ganska skönt. Jag har till och med hunnit med att baka en omgång macarons som nu står i ugnen och blir fina. 
Nu bär det snart iväg för att byta däck på bilen, så skoj ska vi ha det idag....hrm. Men dagen bjuder också på fika med min kära syssling och hennes goa barn! Så lite ska vi nog hinna med och njuta. Dessutom gottar vi oss även i andra roliga saker som hänt men de kan jag ju inte avslöja riktigt än....den som väntar på något gott!

Anyway, så här ser dagens macarons ut:Färgglatt och härligt, inte sant?! Dessutom ett litet nytt projekt...se om du kan gissa vad det är?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)