St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 19 mars 2012

Inte sötsaker men SÖTA SAKER!

Ja kära vänner, det fanns en tid innan jag började med mina tårtor! Då var det scrapping som var mitt stora intresse och köksbordet var för det mesta fullbelagt med papper, sidenband, blommor, pärlor och allt annat som hör till den världen. Och det var oerhört roligt att syssla med det och jag kan stundvis sakna det. Men tyvärr är det svårt att hitta tiden för ett till intresse eftersom bakningen upptar det mesta av min tid. Jag skulle , som så många andra av er, behöva minst 48 timmar på ett dygn!!! Men jag tänkte ändå visa er några av de påskägg jag hade nippran på att skapa. Och kanske, men bara kanske, jag hinner med att skapa ett litet ägg så jag kan göra en tutorial av det!
Äggen skapades egentligen för att vara som dekoration i ett skyltfönster (eftersom jag tidigare jobbat en del som dekoratör). Men när fler och fler kom in och ville köpa dem så tog det inte lång tid innan varenda ett av dem var sålda och skyltfönster gapade tomt! Men det var så klart superkul att så många ville ha dem och efter det skapade jag påskägg på löpande band!Det får nog banne mig bli några ägg i år också!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Men jösses så vackra Caroline!

  SvaraRadera
 2. Otroligt fina ägg, du är jätte duktig.

  SvaraRadera
 3. Fantastiska! Vem skulle inte vilja ha sådana ägg i present till påsk! Mycket finare än de som finns i butikerna!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni!!! Vilka fina kommentarer ni skriver, jag växer minst en meter av dem alla!

  Kram till er!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)