St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 12 mars 2012

Älskade barn så stolt jag är över dig!

Ja, jag är galet stolt över min dotter. Hon är fantastisk på många de sätt och jag tänker skryta om henne trots den allmänt gällande Jantelagen som råder i detta land. Till skillnad mot en del så tycker inte jag att det är fult att säga fina saker om sitt barn. Jag tycker snarare att man SKA göra det och det är en SJÄLVKLARHET att man är stolt över sitt barn!
Jag är så stolt över min dotter att jag gärna vill dela med mig av en teckning hon gjort som jag tycker är vacker. Hon har alltid varit väldigt duktig på att teckna och redan när hon var en liten plutt så älskade hon att sitta i timmar och rita i sitt block....och även på sin mors köksvägg....hrm. Nåväl, jag är glad att hon fortsatt göra det hon älskar. För det är det vi ska göra i livet- göra det vi älskar alltså...INTE rita på mammas köksvägg!


Älskade barn; du är min ögonsten och jag älskar dig mer än vad det finns stjärnor på himlen. Oavsett vad som händer i livet finns jag alltid här för dig. Du kommer nå dit du vill. Tro på dig själv och våga dröm, det är så drömmar blir sanna min lilla skrutt. Tvivla aldrig på hur stolt jag är över dig!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Fina teckningar och en underbar dotter har du Caroline :) Heja Le Belle :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)