St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 21 mars 2012

I just LOVE them!!

Ja ibland måste man faktiskt få känna lite glädje över sina egna verk. Jag satt och gick igenom alla mina bilder (eller nje....inte ALLA...det är ju några tusen vid detta laget!!!), och hittade dessa oerhört färgglada cupcakes som till och med jag själv blir glad över att se. Massor av färg, sommar och glädje!! Det får helt enkelt bli en repris :)

Kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR massor av färg!!! Och visst blir man på gott humör när man ser en total färgexplosion? Ungefär som man får av den vackra våren, eller hur?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Vad fina :) Det var väl de som du gjorde till mitt kalas? :D

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)