St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 17 mars 2012

Ooooooo, nu äntligen!!!!

Ja mina kära vänner, nu ÄNTLIGEN kommer den fina lakritsboken som jag har med tre av mina alster i! Och det ska bli galet kul att få se den. Jag är dessutom inbjuden till releasefesten och jag hoppas så att jag ska kunna ta mig till Stockholm för att vara med. Jag fick se en bild på framsidan på den idag och jag kan avslöja att min cupcake faktiskt finns med på framsidan av boken, Wiiiiiiiiiiiiii vad roligt!!! 
Eftersom jag får några stycken exemplar av boken så kommer jag så klart lotta ut ett ex till en av er. Och tro mig, denna boken vill man definitivt ha. Massor av härliga recept, vackra bilder och rolig fakta om lakrits!! Så håll koll efter tävlingen!!

PS; det är STORA saker på gång på St Heaven Street, stora och väldigt spännande saker!!! Och vad det är kommer så klart avslöjas här på bloggen.....men inte riktigt än....ska hålla er på halster ett tag ;)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Så kul och en lakritsbok, den måste jag allt köpa :-)

    SvaraRadera
  2. Lakritsboken låter bara så häftigt!
    Oooh spännande med saker på g! :) Håller tummarna att allt går bra för fina dig, kram!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)