St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 22 mars 2012

Saknad.

Alla som någon gång haft hund vet hur oerhört mycket de kan betyda. De är ens bästa vän, de finns där när man är ledsen, de finns där när man behöver tröst. De möter en i dörren och är så där allmänt lyckliga. De ger en ovillkorlig kärlek. Varje dag.
Bella och jag hade vår lille Zorro, världens mysigaste hund. Och vi älskade honom, ÄLSKAR honom, med hela vårt hjärta. Men tyvärr får vi inte vakna och få hans pussar på morgonen. Vi får inte höra hans andning på natten när vi somnar. Vi får inte se hans glada skutt när vi kommer hem.
Hjärtat gråter och själen gör detsamma. Saknaden är så enormt stor att den inte ens går att sätta ord på.
Så detta inlägget är till dig älskade Zorro. 
Du finns i våra hjärtan.
Varje dag.
Varje minut.
Varje sekund.
Du är saknad.
Och du kan ALDRIG bli ersatt.


Ett tips till alla er som tänkt skaffa en hund tillsammans med någon. Gör inte det. När det tar slut är det inte säkert att ni får se dem.
Man har inte patent på ett djur. Eller man borde inte ha. 
Och älskar man djuret borde man se till dess bästa.
Dess bästa är att få träffa sin flock.
Men en del fattar inte det.
För en del är egoister.
Och det är fördjävligt.

Till alla er som har hund; gosa med er vovve riktigt ordentligt. Ge dem kärlek och uppmärksamhet varje dag. Ge dem tid. För ni vet inte vad som händer imorgon.Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Usch så tråkigt!! Lider med Er!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej! Så ledsamt.. Kan bara säga att jag vet tyvärr hur det känns att förlora en älskad hund, en vän. Fy så jobbigt det är. Ha det så gott som det går kram från Marie L-m

  SvaraRadera
 3. Sorgligt :´( Delad vårdnad skulle väl kunna tänkas? Förstår saknaden... :o( Hoppas att det blir bättre, så ni kan få tillbaka den söte i ert liv igen. Kram!

  SvaraRadera
 4. Kramar mina tre lite extra hårt. Än har de inte vaknat riktigt utan ligger så sött och snarkar på kökssoffan brevid mig.
  Men vad är det som hänt? Hoppas ni klarar er... Men jag vet hur det känns så det är tufft..

  SvaraRadera
 5. Ja det är fruktansvärt jobbigt. Saknar honom så mycket att det gör ont i hela själen. En separation har lett till att vi inte får träffa honom. Delad vårdnad var det som var tänkt från början men det har tydligen ändrat sig till att den ena parten anser sig ha patent på Zorro. Riktigt lågt i mina ögon. Han fattar uppenbarligen inte att det inte är bra för hunden heller att göra så. Men så är det när man är egoist.
  Kram till er alla och tack för era fina ord, det betyder mycket!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)