St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 21 mars 2012

Den ena formen är inte lik den andra!

Alla som roar sig med att baka cupcakes har säkerligen märkt att de vanliga pappersformarna har en tendens till att förlora färgen eller stundvis tappa formen? Ganska irriterande om jag får säga det själv. Nu finns det dock en form som är galet bra! Den både behåller färgen och formen vilket så klart är väldigt bra om man vill ha det där fina utseendet på sina "koppkakor". Formen har en skyddande hinna inuti vilket skyddar så att det inte blir fettfläckar på den. Den passar också bra att servera glass i och det är ju inte fel nu till våren! Inget läckage där minsann!
Själv använde jag just sådana formar till tex dessa godingar:


Formarna är visserligen lite dyrare än vanliga pappersformar, men de är ack så bra och vill man göra cupcakes till något speciellt event, som tex bröllop- ja då är det dessa man ska ha!
Formarna hittar man på Strössel & Annat!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping


1 kommentar:

  1. De e värt pengarna. Sådana i papp flyter de ju ut sp lätt o inte alls snygga

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)