St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 15 mars 2012

3D-mönstrade macarons!

Ja mina kära vänner, då har jag varit igång med lite macaronsexperiment igen. Jag tröttnar verkligen aldrig på att testa nya saker med de små godsakerna! Dessvärre gick det lite snett idag då min käre Joakim av misstag hade satt på varmluftsugnen vilket jag inte märkte...därmed brände jag första plåten *suck*. MEN, jag lyckades få några macarons som var ok i alla fall....fast de hade varit bättre om jag hade vispat smeten lite till. Man kan dock inte alltid vara på topp! 
Jag hade en liten idé om hur jag skulle kunna spritsa mönster på macaronsen. Om jag tog en liten del av marängen innan den blev iblandad i mandelmjölssmeten, så skulle jag kunna färga den och sedan spritsa mönster med den. Detta med en väldigt liten tyll för att få smalare ränder. Och det gick faktiskt! Resultatet blev lite 3D-aktigt vilket var lite häftigt.
Man lär sig genom att experimentera minsann! Fler av kvällens projekt får ni se om en stund :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Så häftigt att det funkade och att det la sig utanpå!

    SvaraRadera
  2. Sorry ;) - nu har vi dock lärt oss att göra rätt och dessutom dubbelkolla så att inställningarna fungerar till det vi ska göra, lika viktigt att ugnen står rätt när jag lagar mat.... nästan ;) Luv U :)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)