St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 19 mars 2012

Detta är INTE ok!!!

Ja kära vänner, ibland kan man ju verkligen undra vad vädergudarna pysslar med??? Helt plötsligt, från ingenstans, börjar det SNÖA/HAGLA/BLÅSA. Och som det inte vore nog började det även att ÅSKA!! Wait, WHAT??? Vad är det som händer? 
Detta är INTE OK!!! 
Det blev totalt mörker här hemma och jag fick tända alla lampor. Minuterna innan hade det varit vår och så helt plötsligt slår det till med total..... VINTER??? Fattar nada kan man säga. Helt galet! Och efter en stund så kommer solen....
Jo ja tackar jag, vädret har tilltat fullkomligt skulle man kunna säga. MEN, jag tror ändå våren vinner kampen för nu lyser solen igen och den tillfälliga stormen har bedarrat. 

Totalt mörker!


Till och med Sion undrar vad det är som händer??

Och så helt plötsligt solsken igen?

MEN; Oavsett hur mycket det än snöar ute eller hur mörkt det än är så gör det egentligen inget för min del.
För jag har det totala solskenet i mitt hjärta just nu och det räcker lååååååååååångt!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)