St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 24 mars 2012

Äntligen var man igång igen!

Ja kära vänner, äntligen är jag igång igen i tårtornas värld! Nu var det ett tag sedan då tiden fyllts med husförsäljningsprojekt, jobb och annat trevligt. Tills idag har jag faktiskt hunnit med att göra TVÅ tårtor vilket var lite spännande eftersom det som sagt var ett tag sedan nu. Men jag hann som tur var med :).
Denna tårtan är till en treårig liten söt tjej gärna ville ha rosa, glitter och en lite cykel. Och då får det så klart bli det!!Tårtan är gjord på vaniljbotten. Den är fylld med hallonmousse och chokladmousse. Spacklad med hallonsmörkräm och täckt med sugarpaste. Samtliga dekorationer är gjorda i sugarpaste. Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)