St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 31 mars 2012

Tokigt, galet och coolt!

Ja mina vänner, då var det dags för ytterligare ett inlägg med tokiga, galna och coola tårtor! Ta er en titt på de märkliga tårtorna nedan, man kan inte fatta att det faktiskt är tårtor...


Helt galet!!! Tänk vilket enormt jobb det måste ligga bakom dessa tårtor. Alla detaljer som är så verklighetstrogna att det skulle kännas märkligt att äta dem! En del kan man inte ens klura ut hur de har gjort, än mindre hur de ens kan stå upp. Men en sak är säkert; de som gjort dessa tårtor är inte bara konstnärer utan även de ultimata proffsen!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)