St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 8 mars 2012

Oooooo, Oooooo och Ooooooooo!

Jodå kära vänner, det var precis vad jag sa idag när älsklingen kom hem med presenter som visade sig vara nya fina lampor!! Galet snygga måste jag säga och jag blev väldigt nöjd med hans val. Jag har ju varit sugen på att införskaffa lampor med lite industriell stil och nu har jag dem! Nu fattas bara det där perfekta stället att hänga upp dem på, dvs en fin lägenhet (inte för att den jag har inte är fin men nu är det ju dags för lite större!) som jakten fortgår på. Bordet som de ska hänga över är redan funnet, för har man nya lampor måste man ju ha ett nytt bord eller hur?!  Vad gör man inte för att rättfärdiga en ny inredningsdetalj liksom....

LOVE THEM!!!!

Lamporna hittade han HÄR (vilket är ett litet udda ställe men eftersom han reser en del i jobbet så hittar han också roliga butiker lite här och där, det är inte mig emot ;))! 

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)