St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 7 mars 2012

Drömmar om pastell och vååååååååååååår!!!!

Ja kära vänner, inget säger väl vår som pastellfärger?! De där ljusa, skira färgerna som bara ropar en fika i solen. Visst längtar man efter de där härliga dagarna när man kan börja gå ute i den nya vårjackan, när man kan ta en glass i solen utan att frysa bakdelen av sig? Nog för att det är soligt ute men jösses vad kallt! Brrrrrrrrrrrrrr, inte skoj. Och jag är galet trött på att dra av all frost från rutorna på bilen nu. JAG VILL HA VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!
Om du liksom jag längtar efter solens varma strålar så ta en titt på dessa godsaker från duktiga Just Call me Martha!Visst är det ett underbart vårigt dessertbord som man verkligen skulle vilja ta för sig av!!
För fler vackra skapelser besök henne HÄR!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Åååå... det är ju så sött så man nästan får ont i tänderna =)

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)