St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 27 mars 2012

Smurfigt sött och helgens projekt!

Jodå kära vänner, helgens projekt är SMURFAR! Här ska modelleras inte mindre än sex stycken små smurfar och det ska bli intressant med tanke på att jag inte gjort det innan. Så det är bara till att sätta igång med andra ord....känns som att det kan ta lite tid. 
Och som vanligt har jag letat lite inspiration på härliga smurftårtor och det finns många som är helt bedårande. Nu har inte jag tänkt att göra någon tårta så komplicerad som de här nedanför men det är ändå roligt att se vad som finns på temat :)

Bilder kommer så klart på de små smurfarna så fort de är gjorda :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)