St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 4 mars 2012

Macarons inspirerade av Påsk!

Ja kära vänner, igår var vi iväg på en oerhört trevlig kväll hos goda vänner. Och eftersom jag vet att min kära vän Liv fullkomligt älskar macarons så ville jag så klart ta med mig några av dessa godingar till henne. Så det fick helt enkelt bli till att baka en omgång. Och då jag tycker det är kul att experimentera lite med just macarons så slog mig tanken att det kan vara roligt att se om det går att få dem äggformade. Det är ju trots allt inte sååååå långt till påsk nu och då vill man ju ha något inspirerat av just den högtiden.
Efter lite trixande så fick jag till formen relativt bra. Så här blev resultatet:


Eftersom jag hade rätt mycket rosa smet kvar så passade jag på att göra några minivarianter av macarons också. Söta som tusan och en perfekt munsbit :). YUM!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Goda kan jag intyga :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Vad använder du för färger till Macarons. Alltså fabrikat. De få gånger jag har försökt blir de så tråkigt bleka. Tips mottages tacksamt!

  SvaraRadera
 3. a du är grym på macarons,vilka ideèr du får till.ägg= KLOCKRENT
  passande till påsk vilket är en STOR högtid för oss.
  Perfekt och använda pulverfärg,då får man skarpa färger

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)