St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 2 september 2011

Oj vilken trevlig överraskning och det finns människor som förgyller ens dag!!!

Oooooo, vilken trevlig överraskning!!! Ja det kan man verkligen säga att jag fick när jag pratade med min man i telefonen idag. Han berättade att en av mina läsare hade varit inne hos honom och lämnat en present till mig! Jag blev så nyfiken på vem som lämnat den och vad det var och jag blev så oerhört glad när jag såg vad det var; Världens sötaste strumpor med det perfekta motivet för mig- Cupcakes!!!!
Och för att inte tala om hur rörd och glad jag blev när jag läste kortet som satt presenten:




Såååååå söta!!!!!

Med små cupcakes på, kan det bli bättre?!

Ros-Marie; Jag kan inte med ord säga hur mycket detta betydde för mig. Om du visste vad det värmer!!! TACK för de underbart söta strumporna och TACK för dina ord!!! Jag blir så glad och framför allt rörd av detta. Skickar dig massor av stora varma kramar!!!!! Du är underbar och du har förgyllt min dag :D. Jag hoppas att jag någon gång kan göra detsamma för dig!

Vilka fantastiska människor det finns! Detta kommer jag leva på läääääääääänge :D



Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

8 kommentarer:

  1. Vad fint! :-D

    Tycker också det är kul att du satsar på din dröm! Glöm bort det där sura inlägget helt! Tycker du gav henne svar på tal, med råge ;)

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det!! Man kan inte bli annat än glad :D. Ja fröken Ms svar är borttaget och jag fortsätter köra på som jag alltid gör ;)

    SvaraRadera
  3. Det finns underbara människor där ute verkligen! Vad fint gjort av Henne och vilka söta strumpor! =)
    Och de med bra feedback och positivitet här är ju fler än de som är negativa och avundsjuka som tur är. Jag har med fått känna på liknande då en skrev elakt inlägg på min blogg =/
    Tycker du är superduktig och önskar all lycka till med ditt företag och utbildningar! Kram !!

    SvaraRadera
  4. Underbart!!! Såå kul för dej...det är du verkligen värd!
    Du ser...vi är många som tycker du är fantastisk..och verkligen gillar det du gör!
    Din blogg förgyller tillvaron för många!!!
    Med alla underbara tårtor..osv...
    Önskar dej Lycka till..med allt!!
    Kram och ha en fortsatt härlig fredag! /Annika

    SvaraRadera
  5. Kreativa Frun; Ja visst var det fint!!! Det är en väldans tur att det är fler positiva än negativa. Tråkigt med människor som vill göra andra illa utan någon orsak. Men jag tror att de lever ett väldigt bittert liv för de som mår bra i sitt liv gör inte sånt mot andra. Vad tråkigt att du också råkat ut för ett sånt troll. Troll är den benämningen jag kommer använda på sådana energitjuvar. Vi ska inte bry oss om dem för vi gör det vi älskar eller hur?! Vi mår bra och är lyckliga till skillnad mot trollen ;). Tack snälla du, vad jag blir glad av din kommentar :D.
    Stor kram till dig!!

    SvaraRadera
  6. Änglarna finns: Tack snälla goa du!! Vad glad jag blir att du tycker det :D. Du ska veta att det värmer såååååå mycket! Det är tack vare er läsare jag får inspiration och längtan efter att skapa. Ni är alla betydelsefulla för mig och jag uppskattar er enormt!! Kram till dig Annika och ha en underbar fredag :D

    SvaraRadera
  7. Kul att du gillade dem,tyckte de hörde hemma hos dig.

    SvaraRadera
  8. Ja det gjorde jag verkligen!! Du är för go :D. Tack du fantastiska människa!!! KRAM!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)