St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 18 september 2011

Tänk att det ska vara så svårt...

...att baka Macarons när det regnar????? 
Här kommer det ultimata beviset på att även jag kan misslyckas med de små godsakerna. MEN, jag skyller det HELT OCH HÅLLET på att det regnade när jag gjorde dem. För även jag har hört att det ska vara omöjligt att göra macarons när det regnar. Vad det beror på har jag inte en aning om. Men det måste ju vara det...säger vi ;)


Jag får mycket frågor om just det här med Macarons. Och jag vidmakthåller att det tar tid att lära sig, man måste lära känna processen och JA det går faktiskt att misslyckas med macarons även om man hållt på ett bra tag med dem. Jag vet inte huruvida det är en skröna det där med att det inte går att baka dem när det regnar. Men jag vet att det regnade idag när jag gjorde dem. Och de sprack. Jag tror jag håller mig till att baka dem när solen skiner. För säkerhets skull.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Vi får hoppas att det blir en solig höst då?

  SvaraRadera
 2. De fick lite personlighet tycker jag...

  SvaraRadera
 3. De fick lite karaktär bara...=)))

  SvaraRadera
 4. Men jag antar att de smakar lika gott ändå ;). KRAM på dig snygging!

  SvaraRadera
 5. Åh, det där har även jag råkat ut för. Och det är fukten som ställer till det, oavsett om det regnar eller om det är tropisk värme. Förra sommaren när det var så hett var det helt kört att baka macaroner.
  Tur att de går att frysa in så man kan få sig en macaroner oavsett regn och solsken ;)

  SvaraRadera
 6. Det är skönt att jag har så härligt positiva läsare *s*!! Underbart att ni kan se även misslyckade macarons som något med karaktär och personlighet hihihi, ni är bara för underbara!! Kram på er :D

  Here comes sugar; Ja det är verkligen märkligt. Lyckades få ut några hela även om det inte var mycket till krage att tala om. De blir däremot väldigt goda, så varför inte smula sönder dem och ha dem som lite macaronsströssel?

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)