St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 8 september 2011

VILL NI VARA MED?Nu har jag kommit på en brilljant idé minsann, eller tja- jag tycker den är brilljant men jag hoppas ni kommer tycka detsamma.
Jag har märkt att det är många av er som läser bloggen som gillar att skapa saker, tårtor, tröjor, kort och mycket annat roligt. Därför så tänkte jag att det vore kul att ha en "läsardel". Med andra ord en del där ni, mina kära läsare, får vara med och visa ERA skapelser! För jag tycker man ska peppa varandra och försöka inspirera andra till att våga. Så därför går mina tankar så här:

-Ni skickar bilder på det ni har gjort som ni skulle vilja visa upp här. 
-Jag publicerar bilderna och skriver namn och bloggadress (om ni har en blogg vill säga). 
-ALLA skapelser är välkomna, inte bara tårtor. Vi har alla olika intressen och vi kan ju faktiskt inspirera VARANDRA. Vi kanske hittar en ny hobby genom att se på vad någon annan skapat, eller så kanske vi hittar något vi skulle vilja ha som någon annan kan göra.
Så vad säger ni? Ska vi ta och inspirera varandra?
Jag är jättenyfiken på vad ni skapar och jag tycker det är roligt om någon annan kan bli uppmärksammad för det de gör. Spelar ingen roll vad det är; foton, strumpor, kakfat, födelsedagskort, smycken osv, allt är välkommet!!!

Maila era bilder till: carolinedouren@hotmail.com
Skriv namn och ev bloggadress och berätta gärna lite om er hobby och varför ni tycker den är rolig :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Vilken kul idé! Man hittar ju inspiration vart som helst när man skapar så det hade varit jättespännade att se många olika på samma plats!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Toppen idé. Klart man vill vara med.
  Bilder skall fixas och mailas över. / Gunilla

  SvaraRadera
 3. Vilken kul idé! Kommer kanske med nån bild sen =) Jag har ett award till dig i min blogg =) Kika in där! Kram och ha en fin dag! //Sara

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)