St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 15 september 2011

Ooooooo, jag har fått en AWARD TILL!!!!!

Nämen vad oerhört skoj; jag har fått en BLOGAWARD till ju!!! *Hoppar runt och klappar händerna av förtjusning"!
Denna gången är det från Jennie som driver den fina bloggen Jenniezen där hon bloggar om sitt liv som mamma till lilla bedårande Malva!
Med awarden så kom också fem frågor, vilka jag besvarade i min första award men jag passar på att svara på dem igen och faktiskt lägga till sådant som inte kom med första gången :)

Varför började du blogga?
Jag hade faktiskt ingen pejl på det där med att blogga. Jag har inte följt några bloggar tidigare då jag inte varit så intresserad av datorer. Men när maken fixade denna lilla sida till mig så fastnade jag totalt och genom att jag konstant sökte information om tårtor och annat kul, så hittade jag massor av härliga bloggar. Nu är jag alltid inne och kollar efter inspiration på många av dessa och jag har genom bloggen fått massor av nya underbara vänner!

Vilka bloggar följer du?
Alla på min blogglista och några till så klart. Jag är ofta inne och kollar era (mina kära läsares) bloggar, det är oerhört roligt att få ta del av även era liv och alster. Det känns som att jag känner många av er genom bloggarna ni driver och det är fantastiskt kul. Jag hoppas att jag får chansen att någon gång träffa er i verkligheten!!

Vilken är din favoritfärg?
Ähum....grön, röd, blå, gul och alla andra vackra färger ;)

Vilken är din favoritfilm?
Oh jösses, jag och komma ihåg namn på filmer????? 
Ehhhhhh.....jo, jag har en som jag verkligen tyckte om- "Mina eftermiddagar med Marguerite", mycket bra och sevärd film!
Sen är jag absolut tokig i tecknade filmer :O. Jo, faktiskt så är det så!!! En av favoriterna är lille söte "Stich" i Lilo och Stich.

Vilket land/länder skulle du vilja besöka och varför?
Irland skulle jag gärna vilja åka till igen. Underbart ställe med väldigt trevliga människor och mysig atmosfär. Vi åkte dit på bröllopsresa och det var en helt underbar tid. Så många vackra vyer och så mycket att se. Det landet hade jag lätt kunnat flytta till.
Jag åker dessutom gärna tillbaks till Edinburgh i Scottland. Magisk stad med en makaber med väldigt intressant historia. Roliga spökturer och god öl samt mycket trevlig atmosfär. 

Jag vill skicka denna award samt frågorna vidare till dessa fem fantastiska tjejer:

Cupcakefluffan; för att hon är oerhört duktig på att baka och dessutom delar med sig av alla sina fina recept. Hon är alltid inne och skriver söta kommentarer och hon är en inspirationskälla!

Precious things; till Sandra som driver bloggen, för att hon är en oerhört kreativ och härlig människa. Hon kan skapa det mesta och hon är dessutom en fantastisk vän även om vi inte syns så ofta som jag skulle vilja (hon bor i en annan stad). Hon är grym!!!


Smulans bakblogg; för att hon är en härlig människa som hjälpt mig med olika saker och för att hon har en väldigt bra blogg med massor av tips och recept! Hon lämnar alltid fina kommentarer och är en positiv och hjälpsam person!!


Tulipans bakverk; för att Stina som driver bloggen är en underbar människa. Hon har dessutom en härlig blogg med goda och fina bakverk! Hon är en positiv person som jag hoppas att jag snart kommer att få en fikadate med!!!


Marias söta saker; för att hon är galet duktig på tårtor och annat vackert! Och för att hon dessutom är en härlig tjej som jobbar hårt för att nå dit hon vill! Du Maria; vi ska nå dit!!!


Tack söta Jennie för Awarden och för att du följer mig; det betyder verkligen mycket!!! Kraaaaaaaaam till dig :DCaroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. WOW,får jag en.blir helt rörd nu.Min första award faktiskt.Tack så innerligt.Betyder jättemycket,och uppskattar det verkligen.Tack gumman,bamsekram

    SvaraRadera
  2. Nej men Gud så gullig du är :) tusen tack å tack för dina värmande ord... På tal om fika dejt så har jag lovat dotter å kompis att komma själv till Kalmar så får dom springa runt medan jag fikar å träffar vänner ;) ... Så snart inom kort... Nära dig :)) kraaam

    SvaraRadera
  3. Tack Carro! Det värmer verkligen att höra så fina ord från dig. Min första award. :-) Hoppas att vi kan träffas mer när jag kommer tillbaka till Kalmar. Måste måste måste träffas mer. Och tack igen för de fina orden. Massa kramar

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)