St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 14 september 2011

Inspiration- Halloweentårtor!

Ja än är det ju ett tag kvar tills Halloween men det skadar inte att leta lite inspiration redan nu. Självklart har jag ju tänkt att ge mig på en riktigt läskig tårta och verkligen släppa loss fantasin. Jag är ett stort fan av det där med att klä ut sig och jag gillar Halloween när man få skrämmas lite extra ;).
Igår satt jag och tittade på lite olika tårtor inspirerade av detta temat och jag hittade många både vackra, läskiga och allmänt......äckliga...faktiskt. Ta er en titt här:

Ganska äcklig måste jag säga!

Lite mer stylish äcklig.

Oerhört snyggt gjord!

Sååååå cool!

Goth-häftig!

Vacker!

Ball!

Lekfullt läskig :)

Lite småäcklig med tanke på att den ser död ut :/

Lite småhäftig.

Stilren.

Vem tusan vill äta en tårta som ser ut som en kattlåda som inte blivit rensad på några veckor?????

Vacker!

Snygg.

Ja det finns verkligen en uppsjö av läckra Halloweentårtor! Det är bara fantasin som sätter gränser, eller hur?!

Bilder tagna från Googles bildsök "Halloween cakes"

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

 1. Jag har också googlat på halloween tårtor och det finns ju super snygga. Jag kommer även att göra en halloweentårta men jag vet inte hur/,vad jag ska ha i och på.
  Visst använder du sugerpasta å inte marsipan?
  Jag har aldrig använt det och jag skulle vilja försöka.
  kram Pia (gofika.blogspot.com)

  SvaraRadera
 2. Ja visst gör det Pia!
  Jag använder alltid sugarpaste då jag tycker att det är klart bäst. Jag använder alltid Wiltons sp men om du vill använda en med smak så kan jag varmt rekommendera Fun Cakes sp som var väldigt god! Tycker definitivt du ska pröva sugarpaste. Det är lite svårt till en början men man lär sig snabbt. Jag kan lägga ut en liten manual om du vill så du kan se hur man gör. Det är såååå värt att försöka och ge inte upp om det inte blir som du vill första gången. Man måste öva för att lära känna materialet.
  Jag kan rekommendera att ha fluff som fyllning (grädde som man smälter godis i, tex dumle). Mycket gott och inte speciellt svårt att göra :). Om du undrar om något så bara säg till så ska jag göra allt för att hjälpa dig!
  Kram!!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)