St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 5 september 2011

Sweet as Sugar!

En av de roliga sakerna med att resa är att man ofta hittar något annorlunda och roligt, sånt som inte finns här hemma. När vi var i Paris besökte vi ett antal av de stora fina varuhusen där vi gick och tittade på massor av roliga saker. Möbler, tapeter, köksinredning, parfymer, godis osv...allt kan man hitta i vackra förpackningar och med en lockande display. Men allt behöver ju faktiskt inte vara av stora mått för att man ska vilja ha det. Jag sprang på dessa underbart söta sockerbitar som jag tyckte kunde vara en häftig detalj att sätta fram på bordet när det är fikadags.


Galet söta små sockerfjärilar, vem vill inte ha en sådan till kaffet?


Gjorda av detta företag...Canasuc.

De gör även socker som ser ut så här:
Visst är det SÖTT!!!

Vill du veta mer om Canasuc eller se fler bilder på deras bedårande socker, då ska du ta en titt HÄR!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Nej men ÅH vad fint, det får mig att önska att jag vill ha socker i mitt te, bara för att få ta fram dessa! Fast i och för sig, nu kan jag ju ta fram dem och titta på dem, UTAN att använda dem, nästan ännu bättre ;)

  Vilken trevlig blogg du har, här har jag aldrig varit förut, men jag kommer definitivt tillbaka =D

  SvaraRadera
 2. Men shit så sött! Tänk vad det finns grejer :). KRAM

  SvaraRadera
 3. Alexandra; ja visst är det sött!! Jag blev så kär i dessa söta sockerbitar :). Vet inte om man kan hitta dem någonstans i Sverige än? Hoppas det för jag vill ha fler sådana små sötisar. Välkommen hit, vad kul att du tycker om min lilla vrå!! :D

  Inredningsfrun; Visst är de hihi :). Kram!!

  SvaraRadera
 4. Dom var ju söta i dubbel bemärkelse.Du måste berätta om du hittar dem här nånstans för de väcker habegär hos mig.

  SvaraRadera
 5. Rose-Marie; visst är de! Hittade dem i Paris på ett av varuhusen. Vet tyvärr inte vart de finns i Sverige (eller om de finns här). Men pröva att googla namnet+ Sverige så kanske det kommer upp något? Ska se om Kahls kanske är intresserade av att ta in det sockret ;)

  SvaraRadera
 6. Hittade hjärtana som hänger på koppkanten på en sida som heter "festingen.se".64 st i en ask kostar 195:- så det är inget budgetsocker precis.

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)