St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 21 september 2011

Färdig modellerad Volvo Amazon!

Ja nu är bilen klar. Men det gick inte utan missöden, men det hade jag å andra sidan inte räknat med. När man använder silver finns det alltid en viss risk för kladd. Och nog lyckades jag kladda....
Upptäckte att jag hade fått silver på delar av bilden där det INTE skulle vara silver. Hur räddar man det på en vit yta???? Öh....jag vet, vi målar sidorna på bilen i silver också. Eller nej...eller jo, jag hann måla sidorna på bilen men blev missnöjd. Hur löser man det??? Öh....tillverkar nya sidor på bilen och pillar och pillar och pillar för att få på sidorna. Suck, vad trött jag blir på mig själv. MEN, jag har definitivt fått en lektion i tålamod, något jag annars inte alls besitter.
Nu är dock bilen klar och jag är ganska nöjd med tanke på att det är första gången EVER jag modellerar en bil. Man ser ju vad det är i alla fall. Och en av läsarna skrev igår att hennes kille faktiskt såg att det var en Amazon utan att veta att det var det det skulle vara. Så...jag känner mig nöjd!

Kan så här i efterhand säga att det är INTE lätt att modellera en bil. Framför allt inte om det ska vara en specifik bil. Men, jag är ändå nöjd och tycker den blev helt ok!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

8 kommentarer:

 1. Anneli Veronica Anderssonseptember 21, 2011

  Åh, jättefin! Duktig du är!! Fast... "modellera en bild" ? ;)

  SvaraRadera
 2. Tack!! Oups...*s*, det kan vara galet svårt att modellera en bild *asg*! Tack för att du sa till, nu har jag ändrat :)

  SvaraRadera
 3. Damn! Den blev riktigt bra!!!

  SvaraRadera
 4. Hihi, Tack!! Känner mig lite smånöjd :D

  SvaraRadera
 5. Wow den är ju riktigt snygg, du har verkligen talang! Lite nyfiken, hur stor är den egentligen? Jämfört med fatet ser den väldigt liten ut, det är verkligen imponerande!

  SvaraRadera
 6. Johanna; tack :D. Man gör det man kan *s*. Den är nog runt 10-12 cm lång och 4-5 cm bred tror jag. Fatet är ganska stort. Men jädrar i min lilla låda vad pilligt det var att få på listerna!!! Roligt att modellera dock :D

  SvaraRadera
 7. Anna Olofssonoktober 02, 2011

  Åååh riktigt, riktigt fin!!! Jätteduktig!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)