St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 1 september 2011

Härliga kollegor och mitt bidrag till jobbfikat!

Jag är en lyckligt lottad människa som har ett jobb jag tycker om och dessutom fantastiska kollegor. Varje dag är faktiskt fylld med skratt och det är ofta ett härligt "kackel" bland oss brudar på jobbet. Jag har dessutom kollegor som är väldigt förtjusta i sötsaker och varje onsdag när vi har möte så finns det alltid massor av gott på fikabordet. Denna onsdagen tog jag med mig ett litet bidrag vilket gjorde framför allt en av mina kollegor så glad så hon slängde sig på mig och gav mig en kram (du är för go Anna!!)! Sånt är alltid härligt!
Det blev en hallon/citron cheesecake med lakrits/chokladtopping. Den blev uppskattad vilket gladde mig väldigt mycket! Om ni vill ha receptet så kan ni titta HÄR! Jag har dock gjort cheesecaken lite annorlunda denna gång och gjort den med en Digestivebotten samt blandat färska hallon i själva smeten. Farligt god blandning måste jag säga!

Jag fick en väldigt söt present av en av mina härliga kollegor idag (Tack söta Lise-lott, jag blev jätteglad för dem!!!). Tyckte dessa var så söta att de är värda att visas upp här på bloggen :)


Väldigt söta servetter och små minicupcakeformar!! 

Jag vill passa på att tacka mina härliga kollegor för att de så ofta får mig att skratta och gör varje dag på jobbet rolig!!!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)