St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 17 september 2011

This is me!!! Linslus- nej då...

Det är rätt roligt när man sitter och kollar igenom gamla kort. Man kan hitta allsköns roliga bilder. Under kvällen har jag varit på jakt efter ett bildspel som vi hade på vårt bröllop för några år sedan. Vi hade mäkta kul när vi satte ihop det då vi valde bilder som inte var alltför smickrande (alla har vi väl de där bilderna som vi gömt låååååångt nere i byrålådan!). Alla de där hemska bilderna man har på sig själv var precis de vi valde till vårt bildspel eftersom vi ville ha lite humor på bröllopet, det var liksom temat för hela eventet. Man måste våga bjuda lite på sig själv och inte alltid ta sig själv på så stort allvar. Jag hade egentligen tänkt att visa er detta bildspel som bjuder på många skratt, men eftersom jag inte hittar det så får det vänta.
Jag brukar oftast försöka hålla mig långt ifrån kameror eftersom jag inte är så glad i att hamna på bild. Av någon märklig anledning lyckas jag hamna där lik förbaskat. Men eftersom det finns bilder av mig så tänkte jag visa dem för er, kära läsare, så ni får ett ansikte till bloggen så att säga. Denna gången har jag valt några som faktiskt går att visa, men jag lovar att jag ska bjuda er på de där förfärliga bilderna också-ni måste ju trots allt få skratta lite också ;).
Here we go; this is me!
'
Bild inför en fotoutställning om de sju dödssynderna.

Reportage om bröllopsstiler genom tiderna.


Tidningsbild från Go Red Galan.

Bröllopsmässan där jag visade upp min egen bröllopsklänning. Dottern som brudnäbb :)

Modevisning a la Molin Rouge; jag i mitten.

Modevisning för några år sedan, hårmodell.

Ja, det är en plastpåse jag har på huvudet!

Go Red-galan.

Gunilla Pontens visning.

Linslus? Neeeeeeeej då ;)

La familia!

Japp, då har ni fått se lite mer av mig, den rödhåriga bruttan som ligger bakom alla tårtor och bakverk här på bloggen!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Så otroligt fina bilder på vackra du! Och vilka fina kläder och fantastiska klänningar !! Härligt med färg och kul du delar med dig av bilderna till oss läsare. Kram !!

    SvaraRadera
  2. Åh vad söt du är, tack snälla du!!! Jag blir så glad av dina fina kommentarer! Stor kram till dig du underbar människa!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)