St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 25 september 2011

Det är detaljerna som gör det!

Jag är en sån person som gillar pynt. Japp, jag erkänner. Pynt av alla de slag, smått som stort. Och något jag är tokförtjust i är knoppar! Ja...alltså inte blomknoppar, utan knoppar man sätter på skåpen. 
Så igår blev ju min lycka stor när jag hittade de läckraste knopparna på länge! Och genast började jag fundera på vart kan jag ha dessa, för jag MÅSTE bara ha dem (jag har härmed insett att jag numera låter precis som min mor, för hon måste också bara haaaaaaaaa sånt.....jösses!). 
Dessa små balla knoppar ska få pryda tv-bänken (som dessvärre egentligen redan fått nya knoppar för inte så länge sen, men what the heck-jag sparar dem till något annat projekt!), och jag tror de kommer bli perfekta där! Knopparna kommer från Åhléns och kostar 35:-. Billigt och bra och blir perfekta för att piffa upp ett skåp!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)