St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 17 september 2011

Inspireras av hösten!

Nu kommer ju denna mysiga årstid då naturen fylls av vackra färger. Luften bli kallare och vi får dra på oss den nya gosiga höstjackan. Det är nu man får mysa ner sig under en filt, tända ljus och lyssna på när vinden viner utanför. Jag är en av dem som verkligen gillar hösten. Jag tycker om att gå genom lövhögarna och höra det sköna prasslet av höstlöv under fötterna. Hösten har en sådan speciell charm och det gör inte så mycket om det blir kallare, det är ju bara att klä på sig lite mer.
Snart är det dags för den årliga skördefesten på Öland och det är något jag gärna åker på. Vi brukar köpa på oss mängder med pumpor, sylt, marmelad, stickade varma strumpor, grönsaker och mycket mer. 
Hösten är också en perfekt att inspireras av, framför allt färgmässigt och smakmässigt. Igår satt jag och kollade runt lite på höstinspiration och hittade lite härliga bilder.
Så för er som inte är så förtjusta i hösten, ta er en titt på dessa bilder så kanske ni hittar något härlig med även denna årstid :)Är inte hösten underbar så säg?!Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Julia Sandellseptember 17, 2011

    Mmm, håller med om att hösten är härlig! Plocka svamp, sparka upp en massa löv i vackra färger, andas in den djupa doften av skog å mysa med te i soffan! Har varit ute å plockat svamp idag så nu doftar mitt kylskåp av färska kantareller :-)
    Riktigt vackra höstbilder, vissa av detaljerna på tårtorna ser helt omöjliga att göra dock!!
    Kramar

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)