St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 22 september 2011

Nu är Sjömanstårtan klar!!

Japp, då var den färdig! Kan tillägga att den med största sannolikhet är den jag gjort på kortast tid då den skulle iväg en dag tidigare än jag trott. Så det var bara till att skynda sig på med alla dekorationer. Den blev inte som jag hade tänkt, men what the heck-man gör det man kan när man har ont om tid!
Så här blev den:
Tårtan är gjord på vaniljbotten. Fylld med citronmousse samt hallonmousse på en bädd av färska hallon. Den är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med sugarpaste. Samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste. Ankaret är målat med ätbar silverfärg.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. wow,den blev ju superfin.Jag skulle känna mig stolt,om jag gjorde så fina detaljer och dessutom på så kort tid.

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)