St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 17 september 2011

Vad har jag pysslat med idag?

Jo, jag har dammat, flyttat runt, omorganiserat och pyntat! Jag hade ganska mycket planer för denna dagen men av någon anledning fick jag inte tummen ur idag. Ibland är det ganska skönt att bara gå runt och "skrota", eller vad säger ni? 
Så idag fick sig kökskyllan en liten ommöblering och några av mina kakfat fick pryda den tidigare så överbelamrade hyllan. Det är såååå skönt att rensa ibland och känna sig lite så där duktig! 
Dessutom hämtade vi hem vår nya underbara spegel från Topiary idag och den är så galet läcker! 


Jag är sååååå nöjd!!!

Kökshyllan fick bli lite ompysslad idag!Jag är inte mycket för blommor eftersom jag är väldigt duktig på att ha död på dem snabbt. De enda stackare som brukar överleva i min vård är faktiskt orkideér, de trivs som fisken i vattnet här hemma. Idag hittade jag dock en, trots att jag svurit på att aldrig köpa en sådan, oerhört vacker fejkbukett! Jag får nog börja ändra inställning för Topiary har de vackraste sidenblommor man kan tänka sig!
Denna fick följa med hem idag:

Lite fler av Topiarys vackra blommor:Nu lär jag nog faktiskt köpa några till sidenblommor, även om det bär mig emot!! De är dock ljuvligt söta och ser väldigt verkliga ut, då kan man ju inte motstå dem! Och visst är det skönt att slippa tänka på att vattna ;)

Nu ska jag organisera lite mer och vara lite effektiv, och lite senare ska jag påbörja en smarrig tårta. Vad det blir får ni hålla utkik efter ikväll :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Ja men va f****n... jag gick förbi T två gånger idag å tänkte på dig... fast inte fick jag syn på dig :/ men jag dyker upp snart å då ska vi fika medan dotter å kompis ränner på stan :))

  SvaraRadera
 2. Stina; *s*, jag var inte på stan så länge, det var mest en snabb fika och sedan Topiary! Säg till när du är i Kalmar så tar vi en date!!!

  SvaraRadera
 3. Shit vilken snygg spegel,förstår att du är nöjd.

  SvaraRadera
 4. Ja visst är den, I love it!! Men å andra sidan älskar jag ALLT på Topiary så jag hade kunnat bosätta mig där *s*! Vilka fantastiskt vackra saker de har, man blir ju helt sjuk!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)