St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 29 september 2011

Snart kommer min bebis!!!

Nu blev ni allt nyfikna va?! Hihi, nääääääääää- ingen riktigt bebis (även om det hade varit väldigt trevligt). Jag menar en ny fin kamera juh!!! Jag hade ju ett litet missöde med min gamla kamera då den sorgligt nog åkte i golvet. Och nej, det var inte för att jag blev irriterad på den, det var för att axelbandet på den fastnade runt ett handtag så att kameran slets ur min hand. Jag har sörjt min stackars kameras bortgång och istället fått använda mig av min Iphone, vilket funkat så där om om vi säger så. 
Men NU snart kommer min nya lilla bebis och jag längtar efter att få hem den. Nu ska ni snart få lite mer vettiga bilder än halvsuddiga och mörka.
Denna sötnos ska snart bli min:Nikon D3100

Den förvånansvärt lättanvända D3100 är den perfekta lösningen för alla familjer som vill kunna ta snygga bilder. Oavsett om det är dags för ett familjeporträtt eller att ta en skarp ögonblicksbild av de yngsta familjemedlemmarnas bus hjälper guideläget dig att snabbt och enkelt ta fantastiska bilder. Med D-film kan du spela in hela HD-filmklipp och fånga handlingen i superb kvalitet, både på natten och dagen. Nikons avancerade EXPEED 2-bildbearbetningsmotor maximerar prestandan i CMOS-sensorn med 14,2 megapixel, vilket ger oerhört tydliga bilder med klara färger. D3100 är otroligt lätt för att vara en systemkamera, vilket gör det lättare att ta fantastiska och snygga bilder på familjen, var ni än befinner er.

  CMOS-bildsensor i DX-format med 14,2 megapixel
  EXPEED 2: Nikons avancerade bildbearbetningsmotor
  Hög ljuskänslighet (ISO 100–3 200), utökningsbart till 12 800
  GUIDE-läge: Intuitiv assistans inbyggt i kameran
  D-film: filmklipp i full HD (1 920 × 1 080)

Tror ni jag längtar eller?! Svar: JA!!!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

 1. åhhh jag vill oxå ha,den e ju helt underbar,själv har ja en vanlig kamera.suktat efter systemkamera,de e så dyra bara

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)