St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 14 september 2011

Dagens bidrag till jobbfikat!

Varje onsdag har vi möte på jobbet och varje person i gruppen har en fikadag. Idag var det min tur så jag slängde ihop lite macarons och minicupcakes. 
Passade på att pröva ny smak på macaronsen idag; apelsin! Och jag kan lova att de var smaskiga! Det fick bli lite murrigare färger idag eftersom vi trots allt är på väg in i hösten (även om jag vägrar erkänna det för mig själv). Jag gillar att experimentera lite med färger men jag har kommit fram till att Wiltons färger inte alls funkar till macarons. De blir superkladdiga inuti och tar en evighet att få färdiga. 
Av någon anledning lyckades jag dessutom bränna en plåt av dem idag, trots att det är samma gradantal som alltid och samma antal minuter?????? Men men, skam den som ger sig eller hur?! Macarons kan ju leva sitt egna liv stundvis och det är inte alltid det blir som man vill.
Dessa blev dock fina och goda som vanligt:


Mmmmmmm......acarons!!!
Apelsin
Päron
Viol


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Fina! Men var är dom med strösslet på?

  SvaraRadera
 2. Härliga färger!! Vilken lyx att ha dig som arbetskamrat :)

  SvaraRadera
 3. Katarina; Tack snälla! De kommer, i alla fall de gröna. De orangea råkade jag bränna :/

  Anonym; Haha, tack snälla du! Man gör vad man kan ;)

  Bakspecialisten; Tack :D! Blev ganska mysiga färger även om det inte var exakt de jag hade tänkt. Men man måste ju pröva!!

  SvaraRadera
 4. Så smarriga färger och smaker! Apelsin lät mums!

  SvaraRadera
 5. Alltså, jag blir ju så sugen på att smaka dessa små saker, framför allt med viol men alla andra också!! Säljer du dem en och en eller måste vi beställa många? Jag vill ju ha två av varje!! ;-)
  Kram Mia

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)