St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 26 september 2011

Ibland tror man bara inte sina ögon!

Ibland tror man bara inte sina ögon. Vissa tårtor är så galet bra gjorda att man inte ens kan se att det är en tårta. Och man kan inte ta in hur någon kan vara så skicklig att göra något liknande dessa tårtor. Att kunna tillverka något som är ätbart som ser allt annat än ätbart ut. Egentligen satt jag och letade efter något helt annat när jag sprang på denna sida. Men dessa är alltför fantastiska för att inte visa. Detta är mästerverk, konstverk och jag är så imponerad att jag knappt finner ord. Titta här:


Jag råder er att gå in på denna sida och ta er en ordentlig titt. Förbered er på att tappa hakan säger jag bara!!! Mike´s Amazing Cakes heter företaget som gör dessa fantastiska tårtor!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. OMG vilka konstverk...
    //Malin Anderzon

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)