St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 14 september 2011

Dagens macaronstips!

Det är ju alltid kul att pynta macaronsen man ska ha på fikabordet. Varför inte sprinkla lite strössel eller fina sockerpärlor på dem innan de åker in i ugnen? Så blir de ännu sötare!!!

Det färdiga resultatet få ni så klart se lite senare :D. Nu står macaronsen och vilar och om en stund ska de in i ugnen. Denna gången blir det lite mer "höstiga" färger!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

2 kommentarer:

  1. Har man väl börjat plinga dem så är det svårt att låta bli :) Kan konstatera att man får blinga lagom för annars spricker de lätt!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med dig!! I löööööv the bling! Mina sprack inte, däremot lyckades jag bränna en plåt trots att det var samma gradantal som alltid och samma tid de stod i ugnen. Misstänker att det kan vara färgerna jag använde. Har märkt att det är inte alla färger som passar när man gör macarons. Wiltons funkar inte alls tyvärr. Synd, för de har många vackra färger.

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)