St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

tisdag 6 september 2011

Helgens bröllopstårta!

Då är det dags för en bröllopstårta till helgen! Så tyvärr kommer jag troligtvis inte hinna uppdatera bloggen lika mycket som vanligt i slutet av veckan då jag lär ha fullt upp. Men det ska bli jättekul att få ge sig på denna och jag ska sätta igång med blommorna till tårtan redan ikväll. Allt tar ju sin lilla tid som ni vet vid detta laget. Är ni nyfikna på hur den kommer se ut? Då ska ni självklart få en liten titt i förväg:


Den ska vara inspirerad av tårtan ovan men det kommer bli rund istället. Blommorna kommer gå i vitt och ljusgult och slingra sig nedför tårtan.

Ja kära läsare, jag lär ha att göra!!! Titta gärna in till helgen för att se resultatet :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Säger det igen..för jag vet inte vilken gång i ordningen!!!
  Du är helt fantastisk med dina skapelser..både gjorda och blivande!!!:)
  När jag ser dina tårtor..är det nästan så jag får lust att gifta om mej!! Hi hi...
  Men får väl vänta på dotterns nästa sommar!
  Ha en fortsatt underbar dag..och Lycka till!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Tack fina Annika!! Ska bli riktigt roligt att göra denna även om det är lite smått nervöst! Håll tummarna för mig att jag lyckas :D. Ha en riktigt härlig dag och stor kram till dig!! :D

  SvaraRadera
 3. Vad skoj att du ska börja leda kurser, jättekul!

  Såg en film igår och tänkte på dig som Parisresenär: har du sett Midnight in Paris? Härlig Parisromantik, även om det inte i första hand är en chick flick/romcom.

  SvaraRadera
 4. Cecilia; Ja det ska verkligen bli jättekul, ser fram emot att börja :D

  Åh vad roligt med ett filmtips!!! Jag älskar Paris så den måste jag definitivt se, ska kolla upp den direkt!! Tack snälla för tipset :D

  SvaraRadera
 5. Å vad jag ser fram emot resultatet! Bröllopstårtan jag gjorde i helgen var lätt en av de roligaste jag gjort och det är ju verkligen något speciellt med bröllopstårtor, aldrig är ju en tårta så speciell, viktig och minnesvärd! Håller alla tummar men du är ju grym så det kommer gå kanon! :-)

  SvaraRadera
 6. Jag med *s*, känner mig ordentligt nervös kan jag säga!!! Nu har jag köpt ordentliga tårtpelare så att det ska hålla, sen får jag montera den på plats (den ska till Öland). Ska bli roligt att göra den :D!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)