St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 1 september 2011

Macaronsröstning; så här ser det ut än så länge!


Som ni vet så har jag en liten röstning här på bloggen om vilka smaker som ni tror är godast i en macaron. Jag måste säga att det är riktigt spännande att se vad ni röstar på! Hittills har det kommit en 119 st röster, superroligt, och det är fortfarande ganska lång tid kvar att rösta. Så här ser det ut än så länge:
Vilka smaker skulle du helst vilja smaka i en macaron?
Mint
  14 (11%)
 
Morot/apelsin
  6 (5%)
 
Tutti-frutti
  22 (18%)
 
Champagne/vit choklad
  56 (47%)
 
Melon
  27 (22%)
 
Citron/lakrits
  27 (22%)
 
Viol/lakrits
  38 (31%)
 
Kaffe/Baileys
  37 (31%)
 
Vanilj/hallon
  39 (32%)
 
Ros
  4 (3%)
 
Choklad/mint
  31 (26%)
 
Chili/choklad
  31 (26%)
 
Banan
  11 (9%)
 


Champagne/vit choklad leder relativt stort följt av Vanilj/hallon. Som ni ser är det väldigt jämnt mellan några av dem så det ska bli spännande att se vad slutresultatet blir!
Minst röster har Rossmak och jag kan helt klart förstå det efter att ha smakat den. Lite som att slicka på en parfymflaska *eeeeewwwww*!
Kommer ni på fler smaker så tipsa gärna, det är jättekul att se vad ni tycker!!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Jag tror päron skulle vara en god smak. Jag brukar göra päronbiskvier med marängsmörkräm och vit choklad, himmelskt goda! Kram från Uppsala

  SvaraRadera
 2. Åh vad det lät gott Marika!!! Du har möjligtvis inte ett recept att dela med dig av? Hade mer än gärna testat dem för de lät verkligen goda!!! Om du vill (du behöver absolut inte om du inte vill), dela med dig av receptet så lägger jag gärna ut det på bloggen, självklart med ditt namn!!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ska skicka det till dig när jag kommer hem i nästa vecka =)

  SvaraRadera
 4. Tack vad snäll du är!!! Då blir jag glad :D

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)