St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

fredag 16 september 2011

Dessa underbara dessertbord!

Har vi inte alla någon gång drömt om att sätta sig vid ett bord fyllt med godsaker och bara få hugga in? Jag har definitivt gjort det....mååååååånga gånger! 
Jag måste säga att det kliar i fingrarna efter att få sätta igång och skapa ett sådant bord när jag ser bilder som dessa:

Om några veckor kommer ni få se ett dessertbord skapat av mig och Marika "Inredningsfrun". Vi har planerat att göra ett vackert dessertbord utomhus med båda fina bakverk likväl som vacker rekvisita! 
Det kommer bli ett hösttema med alla vackra saker som denna härliga årstid har att erbjuda. För visst är hösten underbar med sina tjusiga färger och sin myskänsla. Visst är det något speciellt med att krypa ner under en filt, tända ljus och äta någon smaskig godsak?!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Åååh! Det låter hur spännade som helst! Kan inte bli annat än underbart! Jag är gärna med och tjuvkikar, om inte annat så är jag kanon på att hålla reflexskärm ;)
    Kram
    Mia

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)