St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 29 september 2011

Varför göra dem likadana när man kan göra dem originella?

Man behöver ju faktiskt inte göra allt likadant hela tiden. Macarons är ju en sådan sak som man kan variera på alla möjliga tänkbara sätt. Jag gillar ju att experimentera med just dessa små godsaker och har prövat lite allt möjligt. Så inspirerad av kursen igår och mina kursdeltagare så har jag satt ihop en liten mix av bilder på macarons som jag tidigare gjort:

Nog kan man variera dem alltid!!!


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. hahaha, jag gillar bikinin och trosan. Grymt snyggt. Grymt bra. Grymt roligt. Grymt helt enkelt.

    SvaraRadera
  2. Cupcakefluffan; Tack snälla du :D

    Katarina; Hihi, ja man måste ju få ha lite kul ibland ;). Har du sett mitt svar på FB? Såg inte ditt mail förrän härom dagen, det hade gömt sig på en annan plats (nya fb är ju hur märkligt som helst!!!).

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)