St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 28 september 2011

Då var första kursen i Macarons gjord!

Idag har jag haft första kursen i "Hur man gör Macarons"! Ett gäng med härliga tjejer var på plats för att lära sig den ädla men ack så kladdiga konsten att baka de små godsakerna. Och jag måste säga att det är väldig kul att lära ut, det är dock inte så lätt när det finns begränsat med redskap för det. Tjejerna fick slåss om en ensam liten matberedare men de hade mycket tålamod och var glada ändå. De märkte nog ganska snabbt att man blir tämligen kladdig när man håller på med maräng och det är inte alltid lika lätt som man tror. 
Ni som har försökt göra macarons vet säkerligen vad jag pratar om. Men samtliga tjejer gjorde ett MYCKET bra jobb och det blev massor av fina små godsaker.

Hej å hå, fullt ös med spritsningen!Kladdiga av maräng med lyckliga ändå!!

Olika formar på macaronsen gör faktiskt ingenting, de är handgjorda och originella!

Therese i full gång med att sikta ner mandelblandningen!

En av mina kursdeltagare pekade ut genom fönstret och sa "Kolla; ST HEAVEN Street!! Och det var ju faktiskt väldigt passande, eller hur?! :D

Spritsa ruuuuuuuuunda ringar! Hög koncentration!

Kolla in; hela, fina och släta!!! Bra jobbat!

Kladdigt blir det!Smurf-tutte??????


Tack tjejer för en rolig kväll! Ni var verkligen superduktiga och tack för ert tålamod! Fortsätt pröva er fram så ska ni se att det kommer gå som en dans!!! 
Jag har ju lovat er att lägga ut recept på fyllningar och jag ska hålla mitt löfte. Håll utkik här på bloggen imorgon så kommer det :DCaroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

1 kommentar:

  1. Snygga tjejer, för att inte tala om smurf-tutten=)! Tack för en grymt inspirerande och kul kväll, nu ska det bakas macarons i mängder!

    Kram Therese

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)