St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 14 september 2011

Om man skulle ta och göra en liten tatuering?

Jo, jag har faktiskt funderat på det ett tag nu. Jag har ju turen att vara gift med en man som har det som yrke! Tyvärr är jag vansinnigt feg och tycker att det gör förskräckligt ont (vilket resulterat i att jag ligger där på britsen och skriker ajajajajajajajaj så pass att min man tycker att jag är hans jobbigaste kund). MEN, jag har beslutat mig för att det ska bli en till. Jag har några sedan tidigare (det är dock ingen som ser dem för jag har dem på väl valda ställen...och nej, inte där ni tror!).
Denna ska jag dock placera så den syns och tanken är att det ska avspegla det jag brinner för; ST HEAVEN STREET! Så det får bli en liten cupcake som maken får specialrita åt mig så den blir min alldeles egna så klart :). Vad det blir får ni så klart se när den blivit gjord!
Tills dess kan ni titta på dessa söta (som inte maken har gjort men som är nog så fina):

Samtliga bilder är tagna från Googles bildsök "Cupcake Tattooes".

Vill ni kika på min oerhört duktige makes konstverk så gör ni det här: 


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Wihooo! Jag vill titta på ;) Du kan få låna lite fördröjningsspray hihi! Nej jag vet man ska inte använda sånt! Ska man vara fin får man lida pin;)
  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. *asg*, undrar om det funkar???? Kanske är värt ett försök ;) hihihihi!
  Kram min vackra vän!

  SvaraRadera
 3. Jag funderar själv på att göra en cup cakes tatto, på min vad. Jag har redan en tatto där men jag ska tattuera över den. Då kom jag på, varför inte en cup cake? ;D
  Lycka till min tatuering idén :)
  Kram Pia, gofika.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Cup cakes är så vanligt.. gör en tårta vettja ;-)
  / kakmonstret

  SvaraRadera
 5. Häftigt med en cupcake som aldrig försvinner, gillade den med rosett :) Jag har också planer på fler, det går helt enkelt inte att sluta efter den första!
  Din man måste ha världens häftigaste jobb, tänk att få rita på folk så där :)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)