St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 7 september 2011

Den nya trenden och åååå vad jag önskar att jag hade TID!!

Jag läste någonstans att macarons och cupcakes var ute och den nya trenden var Cake Pops. Det må så vara, för visst är de underbart söta dessa små kakor på pinne. Jag hävdar dock, å det bestämdaste, att macarons och cupcakes INTE är ute. Det ena behöver ju faktiskt inte utesluta det andra, eller hur?! 

Själv älskar jag att baka macarons, ännu mer av att njuta av att äta dem. Jag älskar även att göra cupcakes, ännu mer av att dekorera dem. Och jag älskar DEFINITIVT att göra tårtor! Jag tror att jag även hade älskat att göra Cake Pops, men tyvärr finns inte tiden för det. Det rullar på toksnabbt just nu och jag funderar på hur jag ska hinna med mitt liv med alla mina projekt. 
Mina kära arbetskamrater tycker att jag behöver någon slags medicin eftersom jag studsar omkring lite överallt. De kan inte förstå att jag orkar hålla på som jag gör...fast det är ganska enkelt; PASSION!!!

Men hur mycket jag än älskar det jag gör så finns det alltid en sak jag aldrig har nog av, hur gärna jag än vill; TID.
För ååååååååååå vad jag önskar att jag hade tid till att lära mig att göra dessa små godsaker:
Om du tycker om Cake Pops och vill ha mer inspiration och tips så tycker jag du ska besöka Bakerella, kvinnan som kom på det här med Cake Pops. Hon är oerhört duktig och gör den ena sötare än den andra!! Henne hittar du HÄR!

Bilderna har jag i vanlig ordning hittat via Googles bildsök "Cake Pops".


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

 1. Ursöta, skulle knappt kunna äta dem just för att de är så gulliga! Trender tycker jag dock man ska ta med en nypa salt ... och så fina saker sim du gör så tycker jag du ska fortsätta med det :) Tid ... kan man aldrig få för mycket av! Det finns alltid något som står på vänt, eller hur? Kram

  SvaraRadera
 2. Jisses vilka gulliga Cake Pops,förstår att du är sugen på att göra såna.Tänk bara på att det inte får snurra för fort,även om man orkar mycket när det är något man brinner för.Var rädd om dig så du inte går in i den berömda väggen.

  SvaraRadera
 3. Jag kanske MÅÅÅSTE special-beställa ett par cake-pops till W:s treårs dag :). Som typ de på bild nummer två, alltså inte så avancerat, mer bara känslan av kaka på pinne liksom. Vi kan spåna på det när vi träffas.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Suz; Inte jag heller *s*, hade nog sparat dem i ett skåp tills de var mögliga hihi. Håller med dig om det där med trender, så länge man tycker om det själv så räcker ju faktiskt det! Å visst står det alltid något på vänt, för mig blev det en helt ny karriär och ett nytt jobb tack vare bloggen och mitt bakande. Tänk vad livet kan ändras snabbt! Kram och ha en härlig kväll :)

  Rose-Marie; Jag lovar att jag ska vara rädd om mig, tack för att du alltid är så go!! Jag ska sätta mig på lördag kväll och ta ett glas vin och bara ta det lugnt. Inget mer bakande denna veckan!!! Ha en härlig kväll :)

  Inredningsfrun; Klart att du får beställa sådana! Jag ska beställa hem den formen så jag kan göra de små söta skapelserna :). Kram!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)