St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

torsdag 8 september 2011

Det färdiga resultatet på dagens tårta!!


Nu är tårtan färdig och levererad!! Känner mig nöjd med denna :D

Tårtan består av vaniljbottnar med vanilj och-hallonmousse. Hallonmoussen ligger på en bädd av hallon. Tårtan är spacklad med hallonsmörkräm och täckt med sugarpaste. Samtliga dekorationer är gjorda av sugarpaste och dekorerade med ätbara sockerpärlor.


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

  1. Den ser alldeles himmelsk ut, jag önskar jag hade tid och lära mig dekorera tårtor, har sett så mycket fint. Macaronsen ser ljuvliga ut dem med, jag måste ge mig på dem igen. Roligt att du kikade in på min blogg och lämnade ett litet avtryck!

    SvaraRadera
  2. Kikki; Tack snälla du :D, Kram!!

    ChowG; Tack, vad snäll du är!! Ja macarons måste du göra, de är ju så vanvettigt goda!!! Tårtdekorering är oerhört roligt måste jag säga. Jag fastnade totalt för det och har hållt på nästan varje dag sedan jag började. Och nu ska jag starta eget, känns helt overkligt!!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)