St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 18 september 2011

Dagens planer och en osedvanligt chokladig kaka!

Idag ska vi bege oss ut till Rockneby (som ligger lite utanför Kalmar) för att se på en god väns vernissage "Medan du sov". Det ska verkligen bli spännande att se vad vår vän har tagit för fina kort och jag är så glad för hans skull, att han får göra det han älskar!
Så jag passar på att tipsa er som bor i eller i närheten av Kalmar att åka och titta på Per-Johans utställning på "Fik & Butik" i Rockneby, det kan väl vara en härlig liten utflykt så här på söndagen?!

Förutöver det så tänkte jag baka! Vilken överraskning va?! 
Idag blir det något vääääääldigt chokladigt då jag tänkte göra chokladglaserad kladdkaka med macaronstopping. Vad gör man inte för att tillfredställa sötsuget?
Så nu ska jag sätta igång och är ni nyfikna på hur den blir så får ni helt enkelt titta in lite senare :)

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)