St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

måndag 26 september 2011

Hur fort kan man slita upp ett paket?

Jo, väääääääääldigt fort kan jag säga!!! Speciellt när man får sina varor från B´skafferi! Jag måste återigen säga att det är otroligt vad snabbt det går med leveranser därifrån. Och jag blir som alltid lika exalterad så att jag måste slita upp dem precis när jag hämtat ut dem. Vilket däremot inte är lika lätt....jösses vad tejp! Min man brukar skratta ganska gott åt mig eftersom vår bil brukar se ut som "när man har haft en rabiessmittad hund i bilen", papper i småbitar överallt! Även om jag vet vad det är jag beställt så är det alltid lika kul att se det i verkligheten och jag kan sitta och se lycklig ut över formar, strössel, färger och annat kul. Det är helt enkelt som julafton! 
Denna gången har jag fyllt på mitt lager av strössel samt en silikonform jag suktat efter ett tag. Och dessutom beställde jag de oerhört söta kakformarna med tillhörande kavelmatta!

Härliga höstfärger på strösslet denna gången!

Ooooo, silverglitter. Eller som min vän Mia skulle säga "Spaaaaaaaarkles"!

Kakformar med kavelmattor som ser ut som nedan.

Så oerhört söta!

Bokstavsklossar.


Massa pärlor och strössel!

Nu måste jag köpa fler burkar till allt mitt strössel....och kanske nya köksskåp för att få plats med allt...



Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

  1. Oooh spaaaaarkles and sniiiirkles!!!
    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  2. Men så härliga färger! Känner igen det där med plats... Har precis själv uppdaterat förrådet med massa nytt och höstigt - lär bli en intressant match av tetris när det är levererat ;) Men, så värt det! Kram

    SvaraRadera
  3. Känner också igen det där! :-)
    Jag har också suktat efter de där bokstavsklossarna ett tag - till en annan gång, du kanske har nån deal med B's Skafferi men de är billigare på Strössel & Annat.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hahaha ja vad säger man ;) Och du, blinga på :D Kramar

    SvaraRadera
  5. Frida; ja det är inte lätt när man ska försöka få in allt i skåpen! Jag tycker att jag brukar vara duktig på att rensa och slänga sånt man inte använder, men lik förbaskat är det fullt hela tiden! Förstår inte varför *s*!! Jag får helt enkelt slänga ut tallrikar, koppar och annat onödigt! *s*

    Maria; ja de är läckra! Älskar silikonformarna :D. Kram!

    Jennie; *s*, you know i lööööööööv the bling!!! Kraaaaaam!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)