St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 31 juli 2011

Pyntad macaronspresent!

Eftersom min oerhört charmiga och vackra vän Marika blev så förtjust i macarons häromdagen och som ett litet tack för att hon skickade in MÄNGDER med folk här på bloggen, så tänkte jag att hon skulle få lite macarons som tack. Så idag bidde det lite goda macarons som blev bakade här på förmiddagen. Och så fick ett litet lass gå till min kära mor som skulle ha fika hemma tillsammans med några släktingar. Idag blev det de oerhört goda smakerna viol och melon (melon är för övrigt min favoritsmak bland de alla, så väldigt mycket sommar över det!!). Viol är en annan klar favorit måste jag säga :). Det är alltid roligare att ge bort godsaker lite trevligt förpackade tycker jag. Visserligen inget stordåd till förpackning med lite roligare än i en vanlig påse i alla fall!

Pimpad med visitkort och macarons pimpade med sugarpastefjärilar. Alltid något roligt i alla fall ;)

Vill ni se vacker inredning, vackra kort och ett väldigt vackert hem så ska ni definitivt ta en titt på Marikas blogg, den hittar ni HÄR!!
Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

4 kommentarer:

  1. Skickar länken här istället. Den försvann på fb. http://katarinashobby.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Men Gud, violsmak!! Jag vill också smaka! :-) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hihi, bara säg till när du är i Kalmar så får du komma och smaka :D!! Så kan vovvarna leka tillsammans :, Kram till dig och stort Grattis till giftermålet!!

    SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)