St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 16 juli 2011

Chokladsko i gyllene tappning!

Det är lite trixigt detta med chokladskor. Nu prövade jag en ny variant, denna gången med Candymelts och resultatet blev definitivt hårdare och mer hållbart. Blockchoklad är ingen hit till detta kan jag säga för det blir ingen hållbarhet alls, det smälter fort och blir inte alls så stelt som man behöver ha det. Nu har jag äntligen fått ihop delarna av skorna även om det tog sin lilla tid. Den föll isär ett antal gånger men till slut fogade jag ihop den med glasyr och knöt ett band runt tills den hade torkat. DÅ äntligen funkade det! Nu är den färdig och så här blev resultatet:


Skon är sprayad med guldfärg och själva ytskiktet har jag dessutom målat med guldfärg, då pulvervarianten. Alla dekorationer är gjorda i sugarpaste och jag tillverkade även en liten sula som ligger i själva skon. Detta då candy melts inte gav något jämnt resultat innuti själva skon. Så för att dölja det så fick det blir en sula :). Jag blev ganska nöjd med slutresultatet men behöver jobba mer på själva finslipningen. Men det är som de säger; övning ger färdighet!!!!
Vad tycker ni?


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Riktigt nice :) //Tina

  SvaraRadera
 2. Jättefin,gillar när de är massa Bling,bling...

  SvaraRadera
 3. Så jävla häftig! Ursäkta språket....

  SvaraRadera
 4. Tack!!! Blev nöjd med den efter att ha gjort ett antal försök. Inte lätt att få ihop den lille rackaren!!

  SvaraRadera
 5. Rose-Mariejuli 16, 2011

  Den är ju jätteläcker:-)

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)