St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 13 juli 2011

St Heaven Street so far!

I brist på nybakat så får det helt enkelt bli en liten repris på mina tidigare tårtor och på så vis en liten sammanfattning av de senaste månadernas skapelser. Det är dessutom lite kul även för mig själv att stundvis blicka tillbaka på det jag tidigare gjort och se om jag utvecklats eller ej. Man ska alltid granska sina egna verk eller hur?! ;)

Jag har hunnit med en hel del sedan jag startade bloggen för några månader sen! Roligt att gå igenom alla bilder, en del saker har jag till och med glömt att jag gjort :O. 
Fler tårtor blir det. Redan till helgen faktiskt!

Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

5 kommentarer:

 1. Rose-Mariejuli 13, 2011

  Ja du har verkligen hunnit med en hel del smått och gott.Det var riktigt kul att se allt samlat så där.Hur går det med lokal,har du hittat nåt än?Jag har kollat in vad du gör även om jag varit dålig på att kommentera sista tiden,har flyttat från Rockneby in till Kvarnholmen så jag har inte haft så mycket tid över.

  SvaraRadera
 2. Det går sakta framåt med lokal. Kommer ett litet inlägg om det lite senare ikväll ;). Vad kul att du flyttat in till Kvarnholmen! Trivs du?

  SvaraRadera
 3. Rose-Mariejuli 13, 2011

  Trivs som fisken i vattnet.Bor på Larmtorget så det är underhållning nästan dygnet runt. Har plötsligt blivit riktigt roligt att gå på promenad med hunden,finns ju alltid nåt att titta på.Kalmar är ju en väldigt vacker stad.

  SvaraRadera
 4. Jätte fina saker! Du är jätte duktig :)

  SvaraRadera
 5. Verkligen så fina saker du gjort

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)