St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

onsdag 27 juli 2011

Helgens projekt!

Ja det är ett antal projekt denna helgen. Tårtor, macarons och så givetvis några cupcakes. Så resten av veckan blir fullspäckad med att tillverka dekorationer på löpande band. Men det är såklart alltid lika kul och jag har som vanligt massor med idéer i huvudet. Jag tänkte ge er en liten titt på en av tårtorna jag ska göra:

Nu är ju detta en rätt avancerad tårta så jag lovar ingen exakt kopia. Det blir en liknande med en sko, dock inte exakt som denna. Men man måste ju alltid ha något att utgå ifrån :). Just nu är jag på gång med tårtbottnarna vilka görs i långpanna denna gången. 

Förutöver denna tårta så ska det tillverkas små converseskor, tema-cupcakes till en go man som fyller 40 år. Och så blir det lite fler cupcakes och även macarons. Så jo då, jag har att göra!!
Resultatet får ni se under veckan men några av dem kommer jag också att spara lite på. Vi ska ju ut på en liten resa jag och familjen och medans jag är borta så får ni givetvis lite av det jag tillverkat innan. Den som spar, han har ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)