St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 3 juli 2011

Modellerade Converse- favorit i repris x 2!

Då var det dags för Converseskorna igen. Ett par ska vara med på en doptårta imorgon. Det fick blir ett par i mörkblått och ett par i ljusblått/turkost. Nu är det bara själva märket som ska på och sen ska de stå på en platta, sen är de färdiga. 
Idag har jag för övrigt en sådan där lugn och skön dag med mys framför en film och bara göra allt i min egen takt. Visst är det skönt med sådana dagar också?! Vädret är ju inte så inbjudande direkt så man kan lika gärna vara inne. För att lyxa till det lite extra så får det faktiskt bli hämtmat också (fyyyyy så lat man är!!!!!). Hoppas ni också har det bra så här en gråmulen sommardag!
Det är ganska skönt när det regnar!! Då får man en ursäkt att vara inne o mysa :)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)