St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

söndag 24 juli 2011

Somriga dekorationer till dagens cupcakes!

Då var de färdiga de små fantasiblommorna jag gjorde igår. Tyvärr får ni inte se dem på själva cupcaken, då den som ska ha dem ska ha dekorationerna separat eftersom cupcakesen ska frysas. Men jag tycker de blev så söta så de går allt att njuta av ändå :)

Idag blir det fullt upp då min make fyller år imorgon och mycket ska förberedas. Det ska bakas tårta och macarons inför hans kalas imorgon! Bilder på dekorationerna till hans cupcakes och tårta får ni se lite senare under dagen. Idag blir det även lite speciella macarons men det får ni allt vänta på tills kvällen ;)


Caroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. a det har du så rätt i,helt ljuvliga att titta på och säkert supergoda att äta
  Älskar att du använder så färgglada färger,man blir så glad och det märks att de är sommar.
  Fattas bara värmen

  SvaraRadera
 2. Så härlig färg de är på blommorna

  SvaraRadera
 3. Helt underbara!!!
  Kram
  Mia

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)