St Heaven Street

Välkomna till min blogg,

Det här är en blogg som finns till för att inspirera och sprida lite mer skönhet till världen- för det behövs! Här kan du följa det jag skapar i form av tårtor, cupcakes, macarons och mycket mer!! Bilderna tar jag för det mesta själv med min kära följeslagare Nikon D3100. Det kommer även synas lite inredning och självklart min andra hobby Scrapbooking! Här kommer jag dela med mig av inspiration, tricks, tips, recept samt en del av livets goda och jag hoppas du hittar något som just DU tycker om!

Jag hoppas att jag med den här bloggen kan inspirera och glädja just DIG!

Välkommen in i min värld av pyssel!

Caroline- St Heaven Street

lördag 23 juli 2011

Bonbonjärerna är funna!

Nu äntligen har jag hittat mina bonbonjärer!!! Efter att ha letat runt hela stan och halva nätet så fick jag hem två riktigt fina efter att ha fått ett tips från en av mina läsare. Det visade sig att de fanns närmre än vad jag trodde; nämligen på mysiga Kläckeberga lantcafé! Så nu passade jag på och köpte med mig två stycken hem och jag är mäkta nöjd. Ägarinnan till cafét kunde eventuellt också ta in större vilket givetvis vore väldigt roligt. Så här ser de ut:

Precis den formen jag ville ha!!Den lilla hittade jag på Åhlens för 119:-


TACK ROS-MARIE för hjälpen!!! Det uppskattar jag verkligen! Återigen; jag har fantastiska läsare :DCaroline - http//:stheavenstreet.blogspot.com - bloggping

3 kommentarer:

 1. Rose-Mariejuli 23, 2011

  Visst var den fin,kul att kunna hjälpa till.Själv är jag jättesugen på den söta klockan som de hade fått in men denna månaden är kassan för skral får vänta och se om det ser bättre ut i augusti.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fina!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha vad roligt, jag har köpt en precis likadan idag på Bolagret! Bara 129kr :-) Håller med att de är jättefina!

  SvaraRadera

Vad trevligt att du besöker min sida!! Varmt välkommen hit :)